Centrul de Permanență Baia Sprie, beneficiarul proiectului „Cooperare pentru îmbunătățirea serviciilor medicale în comunitățile Dolyna și Baia Sprie”

Centrul de Permanență Baia Sprie, unitate care asigură servicii de asistență medicală de urgență băisprienilor, aflat în coordonarea Primăriei și a Consiliului Local Baia Sprie, este beneficiarul proiectului „Cooperare pentru îmbunătățirea serviciilor medicale în comunitățile Dolyna și Baia Sprie”.

Valoarea totală a proiectului este de 337,617.68 Euro, liderul de proiect este Beneficiarul 1: Consiliul Local Dolyna, Ucraina.

Beneficiarul 2 este Oraș Baia Sprie care beneficiază de o finanțare de 99,339.8 Euro, cu o contribuție proprie de 11.599,3 Euro. Fondurile sunt asigurate prin Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020.

Până la sfârșitul lunii septembrie centrul va fi renovat și dotat cu echipamente medicale pentru diagnoză și screening:

⚪ Defibrilator semiautomat
⚪ EKG
⚪ Sterilizator autoclav
⚪ Analizor biochimic de sange
⚪ Analizor de urina
⚪ Microscop
Consumabile pentru echipamentele specializate
⚪ Mobilier camera gardă, mobilier cabinet medic

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt populația orașului nostru și personalul medical care oferă asistență medicală de urgență. Baia Sprie va avea din toamnă un centru bine dotat care va asigura o asistența medicală de urgență performantă.

Primăria orașului Baia Sprie

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!