Doru Dancus (PSD) a câștigat la o diferență de 2.200 de voturi față de Ionel Bogdan (PNL) - Ziarul de Maramures

Doru Dancus (PSD) a câștigat la o diferență de 2.200 de voturi față de Ionel Bogdan (PNL)

Doru Dancus este noul primar al Municipiului Baia Mare. În urma numărării voturilor și a monitorizării buletinelor de vot din secțiile de votare de către partidele politice, rezultatul îl scoate câștigător pe Doru Dancus la o diferență de aproximativ 2.200 de voturi față de Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și președinte al Consiliului Județean Maramureș-până în toamnă.

Este pentru prima dată în 34 de ani de democrație când Partidul Social Democrat Maramures câștigă Primăria Municipiului Baia Mare.

Decizia băimărenilor este cât se poate de clară iar perdanții (ceilalți candidati) vor trebui să accepte faptul că aceasta este voința poporului, a băimărenilor. Acum sarcina grea îi revine lui Dancuș care va trebui să gestioneze orașul nedezamăgindu-i pe băimărenii care i-au acordat votul de încredere. A fost o bătălie grea, cu multe victimizări și expuneri în spațiul public. Astfel că, cetățenii au putut cerne și decide cine merită să le fie primar și cine, nu. Așteptăm și anunțul oficial, în acest sens.

Doru Dancus este actualmente viceprimar cu atribuții de primar al Municipiului Baia Mare, iar la sfârșitul lunii octombrie va fi primar plin.

În ceea ce privește funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, la această oră, 07.15, încă mai sunt secții în județ unde se numără voturi. Revenim cu noi informații și pe acest subiect.

Ieri, 9 iunie, la ora 22.00, la nivelul județului Maramureș au votat 213.882 alegători cu drept de vot, prezența la urne fiind de 50,80%.

Gabriel Zetea este noul președinte al Consiliului Județean Maramureș cu peste 7.000 de voturi

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!