Alin Sebastian Bîrda (PNL) a câștigat alegerile în Baia Sprie cu peste 1.100 de voturi. Mesajul primarului - Ziarul de Maramures

Alin Sebastian Bîrda (PNL) a câștigat alegerile în Baia Sprie cu peste 1.100 de voturi. Mesajul primarului

Alin Sebastian Bîrda (PNL Baia Sprie) va mai sta în funcția de primar al orașului Baia Sprie încă un mandat, respectiv 2024-2028. Edilul a fost din nou opțiunea băisprienilor și astfel acesta a câștigat în fața contracandidatului său, Dorin Pașca Vasile, candidat PSD Baia Sprie, cu peste 1.100 de voturi.

În Baia Sprie s-au prezentat la vot peste 6.000 de alegători. Băisprienii au oferit votul de încredere actualului primar, Alin Sebastian Bîrda, care va avea stfel posibilitatea să își deruleze în continuare proiectele pentru dezvoltarea UAT-ului pe care îl manageriază.

Alin Sebastian Bîrda, primarul orașului Baia Sprie: ”Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată. Sunt onorat și emoționat de mobilizarea de care ați dat dovadă. Am câștigat prin voi un nou mandat de primar al Orașului Baia Sprie și-mi dau seama că acest vot de încredere este copleșitor și mă obligă să muncesc și mai mult și să confirm încrederea voastră. Mulțumesc echipei și partidelor partenere care m-au susținut și tuturor celor care au avut încredere în mine.”

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!