Gabriel Zetea este noul președinte al Consiliului Județean Maramureș cu peste 7.000 de voturi - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea este noul președinte al Consiliului Județean Maramureș cu peste 7.000 de voturi

Gabriel-Valer Zetea este noul președinte al Consiliului Județean Maramureș. Până la această oră (n.r.-08.14), s-au numărat buletinele de vot din peste 80% din secții și Gabriel-Valer Zetea conduce în fața lui Bogdan Ștețco cu peste 7.000 de voturi.

Astfel, Gabriel-Valer Zetea revine la conducerea județului Maramureș după o întrerupere de 4 ani. Demnitarul a fost președintele Consiliului Județean Maramureș în mandatul 2016-2020, iar în prezent este deputat și chestor al Camerei Deputaților, președinte PSD, Filiala Maramureș.

Interesant va fi de văzut cum se va descurca cu datoriile lăsate de actualul președinte al CJ Maramureș, Ionel Bogdan, care din declarațiile lui Vlad Adrian, consilier județean, actualul șef al administrației publice locale, lasă moștenire un credit în valoare de 350 milioane de lei. Județul este îndatorat, insă nu avem îndoieli că Gabriel Zetea nu se va descurca, dată fiind experiența acestuia pe administrație județeană și națională.

Cert este și faptul că, PSD Maramureș este câștigătorul alegerilor locale la nivel județean. La fel stă și situația la nivel național.

Este pentru prima dată de la Revoluție încoace când PSD Maramureș va face un tandem Primăria Baia Mare-Consiliul Județean Maramureș, ceea ce este foarte important.

Revenim cu anunțul oficial.

Doru Dancus (PSD) a câștigat la o diferență de 2.200 de voturi față de Ionel Bogdan (PNL)

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!