Gabriel Zetea: ”PSD asigură operatorii din turism că banii pentru voucherele de vacanță sunt în buget” - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea: ”PSD asigură operatorii din turism că banii pentru voucherele de vacanță sunt în buget”

Printr-o postare făcută pe rețeaua de socializare Facebook, deputatul social-democrat Gabriel-Valer Zetea a dat asigurări cu privire la voucherele de vacanță. Acesta a precizat că banii pentru tichete sunt deja prinși în buget și că românii le vor primi înaintea sezonului estival.

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD Maramureș: ”PSD asigură operatorii din turism că banii pentru voucherele de vacanță sunt în buget, iar românii vor primi tichetele până la începerea sezonului estival. Înțelegem îngrijorarea operatorilor grav afectați de pandemie, însă PSD este partidul care a venit cu această măsură. Nu vom pune nicio piedică în vederea implementării unui instrument care s-a dovedit a fi un real sprijin pentru turism și cu un impact pozitiv în economie.”

Astfel, românii nu au altceva de făcut decât să aștepte perioada începerii sezonului estival pentru a intra în posesia voucherelor de vacanță.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!