Ion Sorin Timiș, primar Borșa: ”Punct și de la capăt, pe banii borşenilor!”

Punct în procesul pe care Matei Mihali îl întreţine cu orice preţ. Şi de la capăt pe banii borşenilor, a scris pe pagina sa de Facebook primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș.

Magistraţii Judecătoriei Aleşd au respins în urmă cu două zile excepţiile invocate de avocații Asociației Composesorale Borșa condusă de Matei Mihali și au dispus începerea revizuirii sentinței 217 din 2004 în care aceași judecatorie a admis în urmă cu 17 ani cererea composesoratului pentru retrocedarea a 17.000 de hectare de pădure, a precizat edilul.

Ion Sorin Timiș, primar Borșa: ”În urmă cu exact 9 ani procesul se afla în aceeaşi fază, dar președintele Comisiei Locale de Fond Funciar, primarul de atunci Toader Mihali a decis să renunţe la revizuire. 9 ani de procese, drumuri şi bani cheltuiţi pentru plata avocaţilor doar pentru ca acum să o luăm de la capăt. Din respect pentru borșeni voi continua această “bătălie” în instanţă, pentru a apăra pădurea oraşului de o mână de oameni “bine interesaţi” pentru propriul buzunar.”

Primul termen de judecată pe fond este stabit pentru 5 Octombrie 2021.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!