LIVE: Cătălin Cherecheș, primar-SPAU a preluat salubrizarea stradală din Baia Mare-Ședința CLSU

Astăzi, 6 decembrie, a avut loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență condusă de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în calitatea sa, de președinte.

Pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul prin care s-a oferit Serviciului Public Ambient Urban (SPAU) atribuții pentru activitățile de salubrizare stradală la nivelul municipiului Baia Mare. Din cei 25 de membrii care au participat la ședință, 24 au votat cu DA pentru ca SPAU să preia activitățile de salubrizare stradală. Astfel, cele două treimi necesare din cei prezenți, conform HG 1491/2004, au fost acoperite. La ședința de astăzi a fost doar o abținere.

În LIVE găsiți toate amănuntele despre problema salubrizării stradale precum și despre rampa provizorie de pe strada Oborului, explicate de primarul Cătălin Cherecheș. Tot în LIVE aflați despre operațiunea de ridicare a deșeurilor din cartiere.

Primarul Cătălin Cherecheș consideră că SC DRUSAL nu-și face treaba așa cum ar trebui, în folosul comunității băimărene. Mai mult, Serviciul Public Ambient Urban din cadrul Primăriei Baia Mare are posibilitatea legală de a desfășura acțiunile de salubrizare stradală, afirmă edilul. Din punctul său de vedere, contractul cu SC DRUSAL și CJ Maramureș este unul nul deoarece lipsesc cele mai importante elemente din el, cum ar fi rampa de depozitare a deșeurilor.

Iată că, primarul Cătălin Cherecheș a reușit să găsească soluția pentru ca Baia Mare să aibă rezolvată problema salubrizării stradale cu toate impedimentele apărute la ultima ședință a Consiliului Local Baia Mare unde proiectul nu a trecut și despre care puteți citi mai multe amănunte AICI.

Preluare LIVE pagina de FB-Cătălin Cherecheș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!