Lucrările la DJ 187, Leordina (DN 18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte sunt finalizate în proporție de 80%

Lucrările de reabilitare a drumului județean DJ 187, Leordina (DN 18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte, sunt realizate în proporție de 80%, iar constructorul va trebui să finalizeze lucrările până la finalul lunii octombrie 2021, transmite Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Proiectul prevede reabilitarea a 19,7 kilometri de drum județean, inclusiv reabilitarea celor patru poduri existente pe acest traseu. Lucrările la trei dintre poduri sunt deja finalizate, singurul rămas în lucru fiind podul cu trei deschideri de peste Valea Ruscovei.

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș: ”Cele 63 de podețe transversale prevăzute în cadrul proiectului tehnic sunt realizate în proporție de 90%. De asemenea, lucrările la sistemul de colectare și descărcare a apelor pluviale de pe drumul reabilitat: canalizare pluvială, podețe, șanțuri de pământ, șanțuri pereate, rigole ranforsate, rigole de acostament, se află în faza finală de execuție, urmând a fi amenajate și racordările la rețeaua existentă de colectare a apelor. Lucrările de relocare a rețelelor de energie electrică și lucrările de consolidare sunt finalizate, iar cele de alimentare cu apă sunt în curs de finalizare. Modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere în Maramureș este un obiectiv principal pentru administrația județeană și pentru mine. Maramureșenii și turiștii care ne vizitează trebuie să aibă condiții de siguranță în trafic și drumuri la standarde europene.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!