Jandarmii, prezenți la evenimentele din acest weekend

Și în acest sfărșit de săptămână, jandarmii maramureșeni sunt la datorie. Aceștia asigură măsurile de ordine pe timpul competițiilor sportive, dar și la manifestările cultural-artistice ce au loc pe raza județului nostru, în colaborare cu polițiști, pompieri, polițiști locali și cu alte instituții cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 11:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, se va desfăşura meciul de handbal feminin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila, iar de la orele 17:00, se va desfăşura meciul de handbal masculin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – HC Lokomotiva Gorna (Bulgaria). De asemenea, începând cu ora 17:00, la Baza sportivă „Progresul” Şomcuta Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele CS Progresul Şomcuta Mare– CS Minaur Baia Mare.

Jandarmeria Maramureș: ”Adresăm organizatorilor și staff-urilor auxiliare următoarele recomandări preventive: să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol; să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2; să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112. Totodată, sâmbătă, jandarmii montani vor fi la datorie pe timpul desfășurării manifestării sportive triatlonul montan „Fii tu–Cucereşte Ignişul”. Sâmbătă și duminică, sunt asigurate măsurile de ordine și siguranța participanților la festivalul „Toamna chioreană, ediţia a XIV-a” ce se va desfășura în comuna Remetea Chioarului iar duminică, începând cu orele 13:00, în localitatea Târgu Lăpuș, se desfăşoară evenimentul „Back to School”. Jandarmii recomandă participanților să respecte măsurile de protecție sanitară și indicațiile structurilor de ordine aflate în misiune.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!