Radu Trufan, vicepreședinte CJ Maramureș: ”Ne dorim să amenajăm piste de biciclete pe malul râului Lăpuș”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Radu Trufan a participat la ședința Comitetului de Bazin Hidrografic Someș – Tisa, care s-a desfășurat la Cluj. De Ziua Mondială a Apei (22 martie), tema stabilită a fost “Apele subterane – Să facem invizibilul vizibil”.

Printre subiectele abordate de reprezentantul administrației publice județene s-a numărat și implementarea unui proiect amplu de ecoturism.

Radu Trufan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș: ”În ultima perioadă turiștii și-au manifestat dorința de a avea posibilitatea de a cunoaște Maramureșul pornind pe circuite de ciclism bine stabilite. Ne dorim să amenajăm piste de biciclete pe malul râului Lăpuș, legând astfel mai multe unități administrativ-teritoriale. Suntem direct interesați de statutul juridic al digurilor de protecție de pe lângă râurile din județ.”

Directorul Administrației Bazinale de Apă Someș – Tisa, ing. Ioan Curt, precum și ing. Ioan Mararu – Nicoară, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Maramureș, au dat asigurări că vor avea în vedere acest aspect astfel încât proiectul dorit să fie implementat.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!