Sărbătoarea CASTANELOR nu se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. Primarul Cătălin Cherecheș vine cu detalii - Ziarul de Maramures

Sărbătoarea CASTANELOR nu se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. Primarul Cătălin Cherecheș vine cu detalii

Sărbătoarea CASTANELOR 2023 nu se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. Informația a fost confirmată telefonic de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Domnia sa, a punctat faptul că, urmează să se organizeze o ședință de Consiliu Local în care va solicita schimbarea datei organizării evenimentului și a locației.

Primarul Cătălin Cherecheș a precizat pentru ziaruldemaramures.ro că a fost în concediu, timp în care angajații responsabili cu achiziționarea publică având ca obiect serviciile de organizare a Sărbătorii Castanelor pentru perioada 27-29 octombrie 2023, nu au reușit să ducă la îndeplinire sarcina.

Revenim cu detalii pe acest subiect, după ședința Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

ACTUALIZARE

Chereches si-a schimbat strategia. Nu mai sunt de vină angajatii, ci doi jurnalisti si 3 consilieri locali, care nu au acces la banul public. De ce? Răspunsul in LINK

CLICK pt DETALII: DNA îl enervează pe Cherecheș. Primarul a răbufnit. De vină sunt cei care nu au acces la banul public

Foto-Catalin Chereches, Facebook

9 Comentarii

 • iiiiiooooooiiiiii ce bineeeee , ce mă bucur , yeeeeee , nici n-ar trebui să se țină !!! , cheltuiți bani ăia pt un scop mai important !!! De ex un drum expres BAIA MARE – SATU MARE …să pot urca pe autostrada vecinilor mai repede , să nu mănînc o franzelă din BAIA MARE pînă în SATU MARE pe cocloaele astea de drum cum le avem pînă la AUTOSTRADA UNGURILOR !!! și să stea garcea cu filmatul lui din mașini ruginite ne inscripționat regulamentar de poliție !!!! ( PENTRU CĂ NU ESTE CORECT !!! ) pe tronsonul BAIA MARE -SATU MARE să ne vadă cum circulăm ca melcul pînă la AUTOSTRADA FRAȚILOR NOȘTRI UNGURI !!!

 • ba tu taci ungure

 • Primarul Cherecheș e in libertate acum?

 • Decât atât de târziu, mai bine deloc ! S-ar putea face un pic de economie, că și așa suntem datori vânduți !

 • Gândești prost.

 • Bai ungure, poate tu ești frate cu ungurii. Noi suntem frați cu românii, dacă nu îți convine situația din România, poți sa te muți înapoi în Ungaria. Stai liniștit ca din sarbatoarele castanelor se scot și bani, nu numa se bagă. Acest comentariu este destinat comentariului de la ungurul cu numele eu, adică primul comentariu.

 • Bataie de joc!!!!!!!
  Suntem un grup de 5 familii și aveam rezervat ceva in Baia Mare
  pentru a arata copiilor orasul dumneavoastră și castanele păroaspăt copate.
  Nici nu mai vreau să aud de acest festival……

 • Așteaptă momentul cind își va tine cuvîntărea și va coordona organizarea sărbătorii din celulă. Ca și la primărie.

 • Pentru problemele unui primar cu bucluc,iara incepeti cu certuri interetnice.
  Santeti dusi cu pluta.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!