Sebastian Alin Bîrda, primar: ”5 ani de când m-ați onorat cu încrederea dumnevoastră de a vă reprezenta și de a gospodări Orașul Baia Sprie”

Sunt 5 ani care au trecut cu bune și cu rele. Sincer, m-am străduit să construiesc, să renovez, să aduc comunității ceea ce lipsea: o casă de cultură reprezentativă, un stadion cum nu au mulți în Maramureș, un parc modern, o grădiniță nouă, o sala de sport școlară, drumuri noi și lista poate continua. Este normal să nu fi reușit să îndeplinesc fiecare cerință a fiecărui băisprian. Nu am cum, dar voi continua sa încerc, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul orașului Baia Sprie, Alin Bîrda.

Bîrda a făcut o scurtă retrospectivă a activității sale de primar al orașului Baia Sprie pe care a făcut-o publică pe rețeaua de socializare:

”Baia Sprie s-a schimbat în bine, și la fel și Tăuții de Sus, Satu Nou de Sus și Chiuzbaia, consider eu, începând de la intrarea în oraș, care reprezintă cartea de vizită a oricărei urbe, prima impresie, continuând cu spațiile verzi, mediul înconjurător, cu oportunitățile de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți, cu aspectul estetic care în trecut era neglijat și terminând, de ce nu, cu marele câștig turistic ocazionat de promovarea și implicarea administrației în activitățile turistice din zonele adiacente orașului: Mogoșa, Lacul Albastru, Valea Chiuzbăii – trasee turistice, piste de biciclete, amenajări și investiții pe care în trecut nu ni le-am permis sau nu au reprezentat o prioritate. Un gospodar are întotdeauna de lucru pe lângă casa. Așa și eu. Munca nu se termină niciodată în administrație. Niciodată nu vom mulțumi pe toată lumea, întotdeauna vor exista nemulțumiri și critici. Însă tocmai acestea sunt cele care motivează, cele care te fac sa nu te culci pe-o ureche. Te determină să vrei mai mult și să muncești mai mult, astfel încât casa ta să fie cea mai frumoasă, gradina ta cea mai bine amenajată, gardul vopsit, iarba cosită, astfel încât, în trecere prin Baia Sprie, un om sa spună, aici se vede mână de gospodar. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată în acești 5 ani, dragi băisprieni!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!