Breaking News

Târg de Crăciun: Patinoar-Parc Mara și parc de joacă pentru copii-Piața Libertății. Programul evenimentelor 2022

Aleșii locali au aprobat în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Baia Mare, care s-a desfășurat ieri, 16 noiembrie, 2022, proiectul de hotărâre care vizează organizarea evenimentelor cultural-artistice din perioada 1 decembrie-1 ianuarie 2023.

Derularea acestor evenimente vor costa municipalitatea 1.410.000 lei. Din acești bani se vor organiza evenimentele din 1 Decembrie, sărbătoarea Sf. Nicolae, Târgurile de Crăciun din Parcul Mara și centrul vechi, concerte de colinde, Revelionul băimărenilor și concertul simfonic de Anul Nou.

Târgul de Crăciun 2022, va fi organizat în perioada 30 noiembrie-9 ianuarie 2023, în centrul vechi al orașului-Piața Libertății și Parcul Mara.

În cadrul aceleiași ședințe a Consiliului Local Baia Mare au fost aprobate și taxele speciale pentru amplasamente (foto 1 si 2 jos).

Astfel, în această iarnă, pationarul va fi amplasat în Parcul Mara, iar suprafața acestuia va fi de minimum 600 mp și maximum 900 mp, suprafață totală.

Parcul de joacă pentru copii va fi amplasat în Piața Libertății și va avea o suprafață minimă de 20 mp și maximă de 400 mp.

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase sărbători din an, iar acestea se adresează cu precădere copiilor și tinerilor. Au fost aleși locali care intenționau să facă amendamente cu privire la ajustarea bugetului de 1.410.000 lei însă aceștia au renunțat. În contextul dat, toate evenimentele cultural-artistice se vor desfășura conform draftului propus de Primăria Municipiului Baia Mare.

Programul evenimentelor, care se vor desfășura la scenă în aer liber, propus de administrația publică și acceptat de consilierii locali.

*1 – 2 decembrie 2022 – Spectacole dedicate ”Zilei Naționale a României” susținute de artiști de talie națională și artiști locali;
*5 decembrie 2022 – Spectacol muzical pentru copii de Moș Nicolae susținut de tineri artiști locali;
*10 – 11 decembrie 2022 – Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă susținut de artiști locali/ansambluri/coruri și artiști de talie națională;
*17 – 18 decembrie 2022 – Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă susținut de artiști locali/ansambluri/coruri și artiști de talie națională;
*31 decembrie 2022 – Revelionul băimărenilor – recital susținut de formație de talie națională și trupă locală/Dj;
*1 ianuarie 2023 – Concert de Anul Nou – concert simfonic susținut de o orchestră simfonică alături de o soprană, o mezzosoprană și un tenor

  • trebuie sa reducem gazul si curentul electric sa nu depasim 100kW / luna si primarul arde gazul si becurile pe banii nostri!
    INADMISIBIL!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!