Auto: Trofeul Gutâi și Raliul Maramureșului se vor desfășura în lunile august și octombrie 2021, spun organizatorii

Președintele Clubului XPO RACING, Ionuț Pîrvu a declarat pentru Ziarul de Maramureș că și în acest an se va organiza Trofeul Gutâi, dar și Raliul Maramureșului. Trofeul este o etapă din Campionatul Național de Viteză în coastă total, iar Raliul este o etapă în Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Ionuț Pîrvu, președintele Clubului XPO RACING Baia Mare: ”Ne dorim ca și în acest an să organizăm Trofeul Gutâi, dar și Raliul Maramureșului, care se vor desfășura astfel: Trofeul va fi la sfârșitul lunii august când vom avea etapa-viteză în coastă total, iar cea de-a doua competiție parte din Campionatul Național de Raliuri BETANO va avea loc la jumătatea lunii octombrie. Pentru primul concurs traseul se va desfășura în Pasul Gutâi pe o lungime de 5,2 km, iar pentru cel de-al doilea se va desfășura pe Cavnic și Gutâi și va avea o lungime de 180 km, din care 70 km sunt de probă specială.”

Facem precizarea că pentru Clubul XPO RACING, în calitate de organizator, Trofeul Gutâi se află, în acest an, la cea de-a doua ediție, iar Raliul Maramureșului la prima ediție.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!