Baia Mare: Reținut pe strada Iuliu Maniu de polițiști. Bărbatul avea asupra sa mai multe pachete cu țigări de contrabandă

În baza activităților informativ-operative, ieri, 12 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Grupei Canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au identificat pe strada Iuliu Maniu din municipiu, un bărbat de 67 ani, având asupra sa 2.200 fire de țigarete (110 pachete) de contrabandă, notează Poliția Maramureș.

Ulterior, dintr-o anexă folosită de către bărbatul de 67 ani, au fost identificate și ridicate 5.400 țigarete (270 pachete), produse accizabile, care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 6.500 lei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au dispus reținerea pentru 24 de ore, a suspectului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 iulie, bărbatul de 67 ani, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!