Ucrainean reținut pe strada Mărgeanului din Baia Mare. Acesta avea în autoturism mii de pachete cu țigări de contrabandă

Un ucrainean, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut ieri de polițiști pe strada Mărgeanului din Baia Mare. În autoturism oamenii legii au descoperit mii de pachete cu țigări de contrabandă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare au identificat într-o parcare de pe strada Mărgeanului din Baia Mare, un tânăr de 26 ani din Ucraina. Acesta a coborât de la volanul unui autoturism în care se aflau țigări de contrabandă. În urma efectuării percheziției autoturismului în cauză, au fost identificate și ridicate 11.428 pachete de țigări, produse accizabile, care trebuiau plasate sub regim vamal, provenite din contrabandă. Țigările au o valoare aproximativă de 171.000 de lei, a transmis în cursul serii de ieri, 8 iulie, Poliția Maramureș.

Autoturismulul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în cursul zilei de mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta este continuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerii acestora la răspundere penală.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

Foto-IPJ Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!