Autoritățile ”periază” zona stânei, dar și vecinătățile pentru a-l găsi pe îngrijitorul care a dispărut fără urmă

Persoanele care pot da relații cu privire la Vasile Mariș sunt rugate să sune la 112

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Maramureș efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 64 de ani, care a dispărut de la o stână de ovine, de pe raza localității Giulești. Acesta lucra ca îngrijitor la stâna respectivă și a plecat voluntar din data de 11.07.2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați despre faptul că, numitul MARIȘ VASILE nu a mai fost văzut din data de 11 iulie. Ultima dată când a fost văzut, purta un pulover gri, pantaloni de culoare roșu închis, cizme de cauciuc negre și avea pe cap o șapcă neagră, informează Poliția Maramureș.

Semnalmente:

Înălțime 1,70 m., greutate 70 de kg., păr scurt cărunt, ochi de culoare închisă.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

***

Autoritățile au fost sesizate ieri, 12 iulie, cu privire la dispariția bărbatului. La fața locului acțiunea s-a desfășurat inclusiv aero, fiind solicitat elicopterul de la Jibou.

Dan Benga, șef SALVAMONT Maramureș: ”Am luat trei direcții clare pe câțiva kilometri, după care le vom extinde. A fost căutat și la domiciliu, la rude, dar nu a fost găsit. La căutări participă Salvamont Maramureș, Poliția Maramureș, ISU Maramureș IJJ Maramureș și Poliția de Frontieră. Actiunea este în derulare în zona Cariera lui Lupșe, Valea Runcului, Maramureș.

Revenim cu detalii pe acest subiect.

Foto-IPJ Maramureș & Salvamont Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!