Maramureș: -14 grade C, noaptea trecută la Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed în zona de munte

Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Stația Iezer -14 grade C, dar și la Cavnic și Târg Lăpuș unde s-a înregistrat -6 grade C. Noaptea și dimineața, local, s-a produs brumă, transmite CJSU Maramureș.

Vântul prezintă intensificări temporare pe creste, unde spulberă zăpada. Vremea va fi astăzi rece, în Maramureș. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari la munte când izolat, sunt posibile fulguieli. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale ziua, de până la 40-50 km/h, iar pe crestele montane de până la 60-70 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 si 6 grade C, iar cele minime între -8 si -4 grade C.

Info trafic

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed în zona de munte, respectiv curat și uscat în rest. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 14 utilaje și au răspândit 95 de tone de material antiderapant, dar și 0.5 tone clorură de calciu pe DN 18B, DN 1C și DN 18. Se semnalează izolat ceață, iar vizibilitatea în trafic este redusă sub 200 de metri.

Cerul este acoperit în zona înaltă de munte, unde fulguiește trecător și senin în rest.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!