Băimărean cercetat pentru deținere de substanțe ilegale. Inițial bărbatul a fost reclamat pentru agresiune

Băimăreanul a fost luat la întrebări de polițiști după ce o femeie a reclamat faptul că acesta ar fi agresat-o. La controlul corporal, bărbatul a aruncat o cutie care a ridicat suspiciuni oamenilor legii.

Incidentul s-a petrecut ieri după-masă. Agresiunea nu a fost confirmată, spune Poliția Maramureș.

Poliția Maramureș: ”Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a agresat o femeie în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Victoriei din municipiu. Polițiștii au identificat autoturismul în cauză, în interiorul căruia se afla un bărbat de 32 de ani și o femeie de 26 de ani ambii din Baia Mare. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, cele două persoane relatând faptul că doar s-au certat fără a se agresa.”

Polițiștii au efectuat un control corporal. Bărbatul a încercat să scape de cutie însă a fost văzut, lucru care a dat de gândit polițiștilor.

Poliția Maramureș: ”De asemenea, în timp ce se efectua controlul corporal, una din persoanele implicate a aruncat un ambalaj, care conținea în interior o substanță vegetală.”

Acum, tânărul băimărean este cercetat sub suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Legea 143 din 2000.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!