Celular de 1.180 de lire furat de pe peronul Stației CFR Baia Mare. Aparatul a fost așezat pe o bancă…

Polițiștii de la TF Baia Mare au fost alertați de proprietara telefonului la scurt timp după ce acesta a sesizat că îi lipsește. Imediat, oamenii legii au trecut la căutarea celularului.

Tânăra băimăreancă le-a povestit polițiștilor că telefonul și l-a așezat pe o bancă aflată pe peronul Stației CFR și că ulterior a dispărut.

Poliția Maramureș: ”Polițiștii Postului de Politie T.F. Baia Mare au fost sesizați de o tânără de 24 de ani din Baia Mare, despre faptul că , în timp ce se afla pe peronul Stației CF Baia Mare, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, care se afla așezat pe o bancă de pe peronul stației. Prejudiciul cauzat a fost de 1.180 de lire. În urma cercetărilor și activităților informativ-operative, desfășurate de polițiștii biroului și cu sprijinul polițiștilor Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un bărbat de 68 de ani din Făurești.”

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit tinerei băimărence. Acum, polițiștii fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Evenimentul s-a petrecut ieri, 22 august, 2021.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!