ACTUALIZARE-Localnic din Rona de Sus reținut de polițiști. Bărbatul s-a urcat băut la volan și fără permis

Localnicul, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în Centrul de Arest al Poliției Maramureș după ce a fost descoperit în trafic la volanul unui autoturism fără să aibă permis de conducere. Mai mult, acesta era băut.

Poliția Maramureș: ”Ieri, 10 noiembrie, polițiștii Secției 6 Sarasău au dispus continuarea urmăririi penale în stare de reținere față de un bărbat de 43 de ani din Rona de Sus. Acesta a fost depistat de polițiști în cursul zilei de 08 noiembrie a.c. în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.”

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ACTUALIZARE-vineri, 11 noiembrie, ora 13.30

Poliția Maramureș: ”Față de bărbatul de 43 de ani din Rona de Sus care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a dispus prin ordonanţă luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!