Răzoare: Rula în trafic la volanul unei autoutilitare cu 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără permis

Bărbatul rula în trafic pe raza localității Răzoare când a fost oprit de polițiști. Acesta, pe lângă faptul că era băut, nu a putut face dovada că deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În cursul serii de ieri, 6 septembrie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Târgu Lăpuș au oprit pentru control în localitatea Răzoare o autoutilitară, la volanul căreia au identificat un bărbat de 35 de ani din Vălenii Lăpușului. Polițiștii au testat conducătorul autoutilitarei, rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul din Târgu Lăpuș în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, precizează IPJ Maramureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui auto fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!