Se fac ÎNSCRIERI! Şcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare-peste 30 ani de excelență - Ziarul de Maramures

Se fac ÎNSCRIERI! Şcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare-peste 30 ani de excelență

Dr. Iosip Carla-Emanuela: De peste 30 ani, absolvenții Şcolii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” Baia Mare sunt forța de muncă ceea mai căutată și selectață de unitățile sanitare din județ. Calitatea pregătirii a fost validată și prin faptul că toți absolvenții care au dorit să-și construiască o carieră profesională în domeniul medical au reușit, fie în țară, fie în străinătate.

CLICK: Înscrieri la Şcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare. Ce trebuie să știi?

Aprecierile ca ”ceea mai bună școală postliceală sanitară din județ” ne și obligă, ne și onorează, pentru că, deși nu a fost întotdeauna ușor să ne promovăm standardele în cei 30 ani de existență, totuși am reușit și încă credem în seriozitatea și în calitatea actului educațional.

Elevii și absolvenții Şcolii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” Baia Mare sunt dovada necontestabilă că atunci când crezi, vrei, sigur și poți să menții standarde ridicate în procesul educațional.

CLICK SITE SCOALA POSTLICEALA SANITARA ”CAROL DAVILA”

Existenţa Şcolilor Postliceale Sanitare este deosebit de importantă având în vedere faptul că ele iniţiază, educă şi formează viitorii asistenţi medicali generalişti şi asistenţi medicali de farmacie, care au un rol esenţial în ceea ce priveşte îngrijirea pacienţilor, prevenirea îmbolnăvirilor, promovarea şi păstrarea sănătăţii.

Absolvenţii de liceu se îndreaptă către Şcolile Postliceale Sanitare întrucât nursingul este atât o artă, cât şi o ştiinţă care necesită înţelegerea şi aplicarea cunoştinţelor şi deprinderilor practicii medicale.

CLICK: Înscrieri la Şcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare. Ce trebuie să știi?

Vocație înseamnă chemare, aptitudine, predispoziție pentru un anumit domeniu de activitate. Descoperirea adevăratei vocații nu este un proces ușor. De-a lungul timpului absolvenții școlii au avut vârste cuprinse între 18 și 55 ani. O parte dintre elevii care au urmat cursurile Şcoalii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” Baia Mare și care erau deja licențiați în alte specialității sau profesau deja în alte meserii, din alte domenii decât cele medicale, și-au motivat alegerea profesiei de asistent medical ca și pe împlinirea unui vis personal, afirmând că este meseria pe care și-au dorit mereu să o practice, și că acum au această șansă. Pentru alți elevi alegerea a fost influențată de cererea de pe piața muncii, sau de dorința părinților.

Şcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare este o unitate de învăţământ preuniversitar particular, cu nivel de învăţământ / nivel de calificare: nivel 5 postliceal, forma de învăţământ: cu frecvenţă ( zi ), durata studiilor: 3 ani, domeniul: ”sănătate şi asistenţă pedagogică”, calificările profesionale: ”asistent medical generalist ” şi ”asistent medical de farmacie ”, care este organizată şi acreditată de C.N.F.R – Filiala ”Speranța” Baia Mare ca persoană juridică română de drept privat fără scop patrimonial.

Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” Baia Mare a fost fondată în anul 1992 având o vastă tradiţie în pregătirea asistenţilor medicali cu diferite specializări.

CLICK: Înscrieri la Şcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare. Ce trebuie să știi?

Începând cu anul şcolar 2006 şcoala este acreditată în baza Ord M.E.C. nr. 5651/14.11.2006 pentru două specializări. Şcoala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila,, Baia Mare oferă instruire şi pregătire profesională în domeniul învăţământului preuniversitar sanitar pentru asistenţi medicali generalişti şi asistenţi medicali de farmacie. Şcoala cuprinde un singur nivel de învăţământ / nivel de calificare: Nivel 5 postliceal.

Dr. Iosip Carla-Emanuela

Notă! Detalii se pot obține la numărul de telefon 0262 437 230 sau la sediul unității de învățământ: Baia Mare, bd-ul. Republicii nr 8. In incinta Liceului Teoretic „Emil Racovita”, internat nr 2, etaj 2.

CLICK SITE SCOALA POSTLICEALA SANITARA ”CAROL DAVILA”

Foto-arhiva ziaruldemaramures.ro

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!