(FOTO)Vulpița care iubește să stea tolănită pe canapeaua unei tinere familii din Coaș. Roșcovana poftește la măceșe

Vulpița vizitează tânăra familie din Coaș aproape zilnic. Aceasta își face apariția după ora prânzului. Îi plac măceșele și îi place enorm să stea tolănită pe canapea.

”Iubește să stea tolănită la soare pe canapeaua aflată pe terasă și din când în când să facă plimbări scurte prin curtea casei. Îi plac foarte mult măceșele. Este inofensivă și o considerăm parte din familia noastră. Copiii se bucură când vine și ne vizitează”, a mărturisit pentru ziaruldemaramureș.ro, proprietarul.

Prima vizită a vulpiței nu se știe când a fost însă de câteva zile bune, proprietarii au descoperit urme pe canapea. Nu s-au gândit că vizitatorul nepoftit ar putea fi o vulpe, dar când au descoperit…s-au bucurat. Astfel că, au început să-i studieze obiceiurile și…poftele. Ședințele foto nu o deranjează…

”Nu știm când a fost prima sa vizită, dar vă pot spune că am descoperit canapeaua cu urme și ne întrebam de unde este mizeria. Într-o zi am observat-o. Nu îi este teamă de noi, când vine încercăm să nu o deranjăm. Cred că și ea ne acceptă pe noi. A văzut că îi dăm voie să stea în curtea noastră”, a conchis proprietarul.

Probabil proverbul ”Cine n-are găini, de vulpe nu se păzeşte” este cât se poate de real în cazul acestei familii însă cert e faptul că atât canapeaua, cât și  măceșele îi fac cu ochiul vulpiței.

 

 

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!