Breaking News

PICCOLO PAESE, vineri, 25 noiembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare

Spectacolul 𝐏𝐈𝐂𝐂𝐎𝐋𝐎 𝐏𝐀𝐄𝐒𝐄 este o coproducție între Asociația Culturală ARTSPOT și Teatrul Municipal Baia Mare, o creație colectivă a cărui coordonator este Dragoș Călin.

Spectacolul se joacă în sala Studio, vineri, 25 noiembrie 2022, de la ora 19.00.

Piccolo Paese spune povestea unui sat rămas fără poezie, unde, într-o Mare Zi, se naște un Mare Conducător. Și, acesta, ajutat mult de oameni, timp de sute de ani, începe să aducă soarele asupra micii comunități. Dar, de la prea mult bine și de la atâta laudă, marele conducător e atins de boala numită Melancolie și își dorește să moară, însă, înainte de a putea muri, e nevoit să dea o tură prin micul sat Piccolo Paese, dar nu din postura de Mare Conducător, ci mascat în Simplu Om, fără să fie recunoscut de nimeni.
Și, ei bine, aici începe aventura… 

Dim distribuție fac parte: Alexia Tău, Briana Mateșan, Anna Deak, Markus Peride, Alesia Sava, Sergiu Perșe, Iulia Costinaș, Oana Băban, Gabriel Nechifor – membrii trupei de teatru TheSnoop
Coordonator tehnic: Augustin Danciu
Lumini: Sandu Șimonca
Sunet și video: Teo Molnar
Cabinieră: Eugenia Pop
Coordonator regie: Dragoș Călin

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică. Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!