Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 13-15 ianuarie 2023

Programul spectacolelor: Vineri, 13 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda.

Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Larisa Miskolczi, Valeriu Doran și George Olar.

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. Un spectacol vizionar, în care își dau întâlnire prezentul cu viitorul, aflat la un click distanță, sub auspiciile misteriosului Vărsător.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză) /
Preț bilet: 20 lei / 10 lei, cu reducere.

La sala Teatrului de Păpuși va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 10.00 și 11.30, spectacolul ”Făt Frumos cel mofturos și un Zmeu întors pe dos” de Ludmila Doicu, regia Mihai Păun.

Din distribuție fac parte actorii Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat și Iulian Bulancea.

Spectacolul „Făt – Frumos cel mofturos şi un Zmeu întors pe dos” ne prezintă un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, iubeşte, cântă şi dansează, un Făt Frumos răsfăţat, gelos și egoist și o prinţesă drăguță, care vă vor oferi un spectacol muzical, amuzant și interactiv, mult îndrăgit de copii.

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă seara, 14 ianuarie, de la ora 19.00, publicul este invitat la ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

“Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul se joacă la sala studio, prețul unui bilet este 20 lei (întreg) și 10 lei (cu reducere), iar următoarea reprezentație este programată sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19.00.

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 19.00, umorul, spontaneitatea și buna dispoziție își vor face loc în sala mare a teatrului, unde va avea loc spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia Mihaela Sîrbu.

Vor improviza Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Raul Hotcaș, Andrei Han, Alex Macavei, Petru Damșa.

”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Prezența ta e un atu pentru spectacol!

Spectacolul se joacă la sala mare, cu publicul în sală. Preț bilet: 20 lei întreg/ 10 lei, cu reducere.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului:

7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși,
20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari)
la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!