Reținut pentru trafic de droguri de risc - Ziarul de Maramures

Reținut pentru trafic de droguri de risc

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea unui inculpat și măsura controlului judiciar față de un altul (membri ai aceleași familii), cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc, respectiv complicitate la cele două infracțiuni.

Măsurile au fost luate după ce inculpații au fost prinși în flagrant, în municipiul București, în timp ce ridicau un colet, trimis din Spania prin intermediul unei firme de curierat, pachet in care se afla ascunsă cantitatea de aproximativ 5 kilograme canabis, destinată comercializării.

A fost sesizat și judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului reținut, pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!