Breaking News

Reținut pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus ieri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

S-a reținut faptul că, în perioada aprilie-august 2023, inculpatul a achiziționat o cantitate importantă de semințe, a înființat și întreținut o cultură outdoor de canabis, într-o zonă împădurită din extravilanul unei comune din județul Dâmbovița. În după amiaza de 05.09.2023, inculpatul a fost depistat, în timp ce se afla în proximitatea culturii, formată din 14 plante, cu dimensiuni cuprinse între 1,40 și 2,70 metri. De asemenea, din autoturismul său a fost ridicată o cantitate de canabis, precum și alte mijloace de probă. În cursul zilei a fost pus în aplicare și un mandat de percheziție domiciliară, la locuința inculpatului, fiind identificate și ridicate mai multe telefoane mobile și o cantitate de materie vegetală, a transmis DIICOT-Structura Centrală.

La data de 06.09.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmbovița.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!