Sătmăreni arestați pentru trafic de droguri - Ziarul de Maramures

Sătmăreni arestați pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea a doi inculpati, cercetati sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Măsura a fost luată după ce inculpații au fost prinși în flagrant pe o stradă din orașul Tășnad, după comercializarea unei cantități de aproximativ 50 grame de substanță cu efect psihoactiv (2 MMC), pentru suma de 10.000 lei.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului aparținând unuia dintre inculpați au mai fost descoperite 30 grame de substanță cristalină (2 MMC), ambalată în 4 plicuri cu închidere tip ziplock și suma de bani încasată de la cumpărător.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pe o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare. Acțiunea a beneficiat de jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!