(VIDEO)Ucrainean urmărit în trafic la Negrești. Polițiștii au tras 14 focuri de armă

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş au desfăşurat o acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări, în cadrul căreia au depistat în trafic un autoturism încărcat cu 8.600 de pachete cu țigări, în valoare de peste 100.000 lei.

Acţiunea a fost desfăşurată în cooperare cu lucrătorii Poliţiei Rutiere Negreşti care au folosit armamentul din dotare, deoarece şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, fiind trase 14 focuri de armă spre pneurile maşinii. Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore.

Incidentul s-a petrecut ieri, 12 octombrie, la intrarea în Negreşti Oaş dinspre Certeze. Șoferul a abandonat maşina, lăsând motorul pornit. În scurt timp, a fost reţinut în curtea unui imobil din Negreşti. Bărbatul a fost identificat în persoana unui cetățean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, iar în interiorul mijlocului de transport au fost descoperite mai multe colete cu țigări fără timbru fiscal.

La sediul instituției, în urma inventarierii coletelor din mașină a rezultat cantitatea de 8.600 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 100.600 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost reţinut.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, iar faţă de conducătorul autoturismului s-a luat măsura

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!