”Arta Adulterului”, de Pierre Chesnot se joacă duminică în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare

Două spectacole pentru adulți se vor juca în acest weekend în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare. Cei mici nu au fost nici ei uitați fiind așteptați sâmbătă de Hansel și Gretel.

Astfel, vineri, 15 octombrie, de la ora 19.00, pe scena teatrului, are loc a doua reprezentație a spectacolului de revistă ETNO MUSIC SHOW, regia muzicală Călin Ionce, un spectacol care vă va purta prin lumea muzicii tradiționale autentice, îmbrăcate în ritmuri noi și înnobilate de măiestria artiștilor interpreți.

Invitatul special al serii, Grupul Iza, va aduce folclorul în luminile rampei așa cum numai ei știu să o facă, cu autenticitate și încărcați de suflul tradițiilor populare maramureșene. Nu vor lipsi interacțiunile cu muzica actuală, concretizate într-un gen hibrid: folclorul, jazz-ul, rock-ul făcând corp comun, într-un stil tineresc. Jam session-ul combină viul și imprevizibilul în note vibrante, abordând melodiile existente dintr-o nouă perspectivă.

Publicul îi va revedea din nou pe: Sonia Codorean, Aurora Prodan, Rodica Dunca, Mădălina Pop, Loredana Maghear, Diana Topan, Teodora Stupar, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Andrei Petruș, Adrian Bogdan, Adam Jenei și Ansamblul Tradițional de la Colegiul de Arte Baia Mare.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 de minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la o întâlnire cu spectacolul HANSEL ȘI GRETEL, după Frații Grimm, regia Traian Savinescu.

După multe peripeții, Hansel și Gretel, plini de curaj și istețime, vor fi la înălțime și îi vor veni de hac Babei Cloanța Cotoroanța și o vor pune pe jar. Iar cînd vraja se va rupe, copiii rătăciți în pădure și transformați de strigoiul de babă în turtă dulce vor prinde viață, se vor bucura împreună cu voi și vor cânta fericiți în corul final.

Din distribuție fac parte Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Liliana Voș, Camelia Strat, Iulian Bulancea, Mihai Ciceu.

Spectacolul se joacă la sala Teatrul de Păpuși. Durata: 60 de minute / Preț bilet: 7 lei.

Duminică, 17 octombrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la spectacolul ARTA ADULTERULUI de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu.

Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților. (Ana Liliana Ilea)

Din distribuție fac parte actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 110 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși , 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!