PNL
Adrian Todoran: Județul Maramureș merită mai mult, iar eu sunt pregătit să lupt pentru asta! - Ziarul de Maramures

Adrian Todoran: Județul Maramureș merită mai mult, iar eu sunt pregătit să lupt pentru asta!

Adrian Todoran candidează la Camera Deputaților din dorința de a aduce soluții concrete pentru o viață mai bună aici, acasă, în Maramureș. Crede în puterea comunității noastre și consideră că provocările se pot transforma în oportunități.

Adrian Todoran, candidat la Camera Deputaților, susținut de PMP, Forța Dreptei și PNȚ MM: ”Sunt determinat să reprezint maramureșenii în Parlament pentru că, cunosc problemele cu care se confruntă comunitățile din județ și implicit cetățenii. Știu câtă nevoie au ca oamenii pe care-i votează sa nu îi pună pe o lungă listă de așteptare a promisiunilor neonorate. Sunt decis să fac cinste generatiei mele și să pun accent și pe tineri. Consider că tinerii trebuie să simtă ca statul are nevoie de ei si le poate asigura dezvoltarea lor profesională in societate. Mulți din tinerii noștri au luat și încă iau calea exodului in țările occidentale. Trebuie să facem tot posibilul pentru ca ei să revină acasă, să nu mai plece. Avem nevoie de ei, acasa! E timpul să ne unim forțele pentru un viitor pe care cu toții ni-l dorim!”

Todoran, deputat în mandatul 2016-2020

Adrian Todoran a fost deputat în mandatul 2016-2020 și spre deosebire de alți parlamentari ai județului Maramureș are opt proiecte de lege la care a muncit personal și care au fost adoptate legi. A avut 47 de luări de cuvânt, 34 de interpelări, a depus 11 moțiuini și a inițiat 123 de propuneri legislative. A făcut parte din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi, dar și din Comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază în activitatea unor partide politice și în activitatea unor lideri ai acestor partide. Todoran și-a exprimat de 2.229 de ori votul electronic, acest fapt insemnând că a participat activ la comisiile și sedintele parlamentare. A fost unul din cei mai implicati parlamentari în soluționarea problemelor județene și naționale.

Familist convins și iubitor de animale

Adrian Todoran este căsătorit și are o fetiță superbă în viața căreia este implicat activ. Despre fiica sa, Adrian Todoran spune că: ”❤️Antonia este semnul iubirii dăruite de Dumnezeu în viața mea!”.

Iubește să gătească și îi place să se implice activ în treburile gospodărești ale casei sale. Adrian Todoran este preocupat de animalele abandonate, iar în urmă cu două luni, a adoptat o pisică chiar dacă din familia sa, mai fac parte alte patru pisicuțe adoptate.

Adrian Todoran iubeste județul Maramureș și susține: Tradiția, Credința și Oamenii Buni.

Adrian Todoran este economist, are un masterat la Universitatea Romano-americana Bucuresti, specializare: Managementul informatiilor clasificare; are studii de doctorat la Universitatea Banatului Timisoara, specializare: Managementul turismului.

Adrian Todoran candidează la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din iarna acestui an.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!