Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Cei 20 de ani de experiența în avocatură și politică, sunt argumente pozitive în activitatea mea ca senator al României” - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Cei 20 de ani de experiența în avocatură și politică, sunt argumente pozitive în activitatea mea ca senator al României”

Cei 20 de ani de experiența în avocatură și politică, sunt argumente pozitive în activitatea mea ca senator al României, demnitate publică în care reprezint și servesc interesele comunității maramureșene.

Ca membru în Comisia juridică și Comisia pentru constituționalitate, am prilejul și posibilitatea de a valorifica cunoștințele acumulate în anii de practică juridică, contribuind la promovarea proiectelor de legi necesare pentru o Românie modernă și europeană.

Anul 2021 a fost o perioadă caracterizată prin implicare și responsabilitate personală, grupul liberal din Senat manifestându-se activ și eficient în abordarea tuturor problemelor, dezbătute și aprobate în comisii și în plenul Camerei Superioare.

Nu am uitat nici un moment de maramureșenii pe care îi reprezint, fiind prezent săptămânal în comunitățile din județ pentru a mă întâlni cu cetățenii și autoritățile, atât în audiențe personale cât și în discuții și dezbateri colective.

Vă invit să accesați link-ul https://www.dezvoltam-maramuresul.ro/…/cristian…/ pentru a consulta activitatea mea parlamentară din anul 2021 și aștept opiniile voastre privind prioritățile și propunerile pentru anul 2022.

Vă asigur că nu uit nici un moment principiile democrației reprezentative iar calitatea de senator o consider ca fiind o onoare și nu un privilegiu!

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!