Deputat Călin Bota: Ionuț Mișa trebuie să plece de la conducerea DGAMC din cadrul ANAF - Ziarul de Maramures

Deputat Călin Bota: Ionuț Mișa trebuie să plece de la conducerea DGAMC din cadrul ANAF

Ionuț Mișa, omul garantat de Liviu Dragnea, trebuie să plece de la conducerea Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC) din cadrul ANAF, deoarece este principalul responsabil pentru slaba colectare la buget, consideră deputatul liberal Călin Bota.

Demnitarul spune că Ionuț Mișa nu și-a făcut treaba la cârma DGAMC, acesta nereușind să colecteze bani suficienți la bugetul de stat.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”În primele cinci luni din acest an, diferența dintre sumele care trebuiau colectate și cele încasate efectiv este de aproape 9 miliarde de lei, din care cea mai mare parte, aproape 8,5 miliarde de lei, provine de la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, condusă de Ionuț Mișa, specializat în finanțe publice la școala lui Radu Mazăre. PSD trebuie să dezbrace haina ipocriziei politice și să își asume responsabilitatea pentru incompetența ministrului de finanțe Adrian Câciu și pentru ineficiența lui Ionuț Mișa.

Cei doi trebuie să plece din funcțiile pe care le ocupă și să lase locul celor care pot construi cu responsabilitate un buget și pot asigura colectarea eficientă a banilor la buget, a mai precizat Bota.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!