Deputatul Călin Bota a participat la evenimentul ”Dialog pentru sănătate” - Ziarul de Maramures

Deputatul Călin Bota a participat la evenimentul ”Dialog pentru sănătate”

Discuții aplicate și cu informații esențiale pentru sănătate, în cadrul evenimentului “Dialog pentru Sănătate“, organizat de PNL Baia Mare și OFL filiala Baia Mare.

Evenimentul, prin care s-a marcat Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului, a beneficiat de prezența mai multor specialiști din Baia Mare, cum ar fi: Dr. Iulia Coroian medic primar oncolog, Dr. Marioara Cozmuța – medic chirurg, Dr. Matei Gabriel – anatomie patologică, Pop Aurelia – psiholog, specialiști de la care am aflat că este necesară o abordare complexă în combaterea cancerului, care să cuprindă prevenția, depistarea timpurie, accesul la tratament de calitate și sprijinul pentru pacienți și familile acestora.

De asemenea, la discuții au participat online și senatoarea Nicoleta Pauliuc, inițiatoarea în Parlament a Planului de Combatere a Cancerului, precum și europarlamentarul Cristian Bușoi, un politician implicat în politicile europene de sănătate.

La eveniment au fost prezenți cetățeni din Baia Mare interesați de dialogul nostru pe teme de sănătate, membri ai PNL Baia Mare, Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, deputatul Florin-Alexandru Alexe și prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder.

”Mulțumesc tuturor pentru implicarea în succesul evenimentului nostru și vă invit să dăm dovadă de solidaritate față de semenii noștri afectați de această boală și să le fim alături pentru a le oferi sprijin și speranță”, a precizat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!