Deputatul Călin Bota și-a exprimat susținerea pentru noua echipă care reprezintă femeile liberale din Maramureș - Ziarul de Maramures

Deputatul Călin Bota și-a exprimat susținerea pentru noua echipă care reprezintă femeile liberale din Maramureș

Deputatul Călin Bota a fost prezent la evenimentul organizat de Comitetul de Coordonare al Organizației Femeilor Liberale Maramureș pentru a alege Biroul Permanent Județean al OFL Maramureș.

În sală au fost prezente peste 400 de doamne și domnișoare. Demnitarul și-a exprimat susținerea pentru noua echipă care reprezintă femeile liberale din Maramureș.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Alegerea noii conduceri a OFL Maramureș a fost o bună ocazie de a vedea forța pe care o reprezintă doamnele și domnișoarele în PNL Maramureș. Peste 400 de femei liberale din județul nostru au participat la Comitetul de Coordonare al Organizației de Femei Liberale Maramureș, în cadrul căruia au ales o nouă echipă de conducere, în frunte cu Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei. Ne-au onorat cu prezența la eveniment Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și Nicoleta Pauliuc, președinte Comisia de apărare din Senat. Felicitări, Anca Hendea și mult succes alături de noua echipă! Contăm pe implicarea voastră, pe determinarea și dorința voastră de a contribui la schimbarea în bine a comunităților din care faceți parte.
Mulțumiri pentru activitatea desfășurată în cadrul partidului și vă asigur de toată susținerea mea.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!