Deputatul Darius Pop a instalat un cort în centrul vechi din Baia Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

Deputatul Darius Pop a instalat un cort în centrul vechi din Baia Mare

Darius Pop, deputat AUR Maramureș, împreună cu echipa sa, a fost prezent în centrul vechi al municipiului Baia Mare. Aici a fost instalat un cort unde demnitarul va sta de vorbă cu băimărenii și simpatizanții AUR Maramureș.

”Echipa AUR Maramureș a instalat un cort în inima centrului vechi din Baia Mare! Vă așteptăm cu drag să veniți și să semnați contractele din Planul SIMION pentru a vă împlini visul de a avea o casă. Împreună, suntem o echipă puternică și ne angajăm să-l susținem pe George Simion până la capăt!”, a scris pe pagina sa, Darius Pop, deputat AUR Maramureș.

La acțiune a fost prezent și consilierul local Costel Pîrvănoiu, dar și Daniel Pop, consilier județean, ambii urmând să începă mandatele 2024-2028, din toamna acestui an.

Dr. Costache Chertif, candidat pentru Senatul României din partea AUR Maramureș, la alegerile din decembrie 2024, a luat și el parte la acțiunea menționată mai sus. De precizat ar fi faptul că dr. Chertif este medic șef secție Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă în cadrul Spitalului Județean Baia Mare, Doctor în Științe Medicale, membru activ ISAPS, ISPRES, SRMR, ACPR, SRCM, Vicepresedinte SRCC (2006-2010), reprezentant HTC (Hand Trauma Committee), membru activ ECAMS.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!