Deputatul Darius Pop a stat de vorbă cu cetățenii, agricultorii și fermierii în Piața Ariniș - Ziarul de Maramures

Deputatul Darius Pop a stat de vorbă cu cetățenii, agricultorii și fermierii în Piața Ariniș

Deputatul Darius Pop a fost în acest weekend, în Piața Ariniș. Aici a stat de vorbă cu cetățenii, dar și cu agricultorii și fermierii din zonă.

Chiar dacă este vacanță parlamentară, deputatul Darius Pop continuă seria întâlnirilor cu cetățenii pentru a vedea care sunt neajunsurile, dar și dorințele lor, inclusiv soluțiile necesare pentru ca lipsurile să fie acoperite.

”Am discutat cu cetățenii despre măsurile concrete care vor sprijini agricultorii, fermierii și locuitorii din mediul rural. Un punct esențial pentru noi este susținerea producătorilor locali prin facilitarea accesului la piețele de desfacere și crearea unui program național de sprijin pentru micii fermieri, astfel încât produsele românești să fie prioritizate pe piața internă”, a precizat deputatul AUR, Darius Pop.

În nenumărate rânduri, demnitarul a militat pentru respectarea drepturilor agricultorilor și fermierilor. În continuare, deputatul AUR Maramureș se întâlnește cu aceștia și împreună caută soluții pentru rezolvarea problemelor cu care micii fermieri se confruntă.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!