Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș continuă întâlnirile cu maramureșenii. ”Avem nevoie de măsuri care să crească nivelul de trai”, consideră demnitarul - Ziarul de Maramures

Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș continuă întâlnirile cu maramureșenii. ”Avem nevoie de măsuri care să crească nivelul de trai”, consideră demnitarul

Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș continuă întâlnirile cu maramureșenii. În cei 4 ani de mandat demnitarul a fost printre maramureșeni și pentru maramureșeni.

Darius Pop a fost în toate zonele județului Maramureș pentru a interacționa cu cetățenii, pentru a afla care sunt probleme acestora și care ar fi soluțiile. Acești 4 ani au făcut ca oamenii să aibă un lider cu care să poată discuta deschis. Darius Pop i-a ascultat pe toți. ”Am fost din nou din casă în casă. Am întâlnit oameni buni, de omenie, care își doresc cu adevărat o schimbare”, a scris la o postare parlamentarul.

Mai mult, demnitarul a fost prezent și la evenimentele stradale din Capitală unde a militat pentru respectarea drepturilor categoriilor profesionale și nu numai. A militat pentru un trai mai bun pentru români. Și ce este cel mai important, este faptul că, Darius Pop este un om dintre oameni, un om din popor.

Demnitarul consideră că e nevoie de reindustrializarea României. Sunt suficienți români care să-și amintească ce a însemnat pentru această țară industria și cât de important a fost ca ea să existe. În plus existau locuri de muncă bine plătite, iar cetățenii aveau unde să locuiască.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Trebuie să luptăm pentru interesele naționale si să nu mai ingenunchiem în fața străinilor. Avem nevoie de lucruri concrete pentru țară. Avem nevoie de măsuri care să crească nivelul de trai. Avem o țară bogată însă de resursele ei se bucură alte state, precum Austria. Reindustrializarea României și împroprietărirea românilor sunt două soluții care pot ajuta cetățenii și economia țării. Din păcate sărăcia s-a adâncit. După 20 de ani de incertitudine și instabilitate a venit timpul să alegem varianta bună pentru România.”

Darius Pop candidează pentru un nou mandat de parlamentar și mizează pe sprijinul maramureșenilor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!