Deputatul de Maramureș, Darius Pop, membru în Biroul Național de Conducere AUR

Județul Maramureș are un reprezentant în Biroul Național de Conducere (BNC) al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, în persoana deputatului Darius Pop. Acesta face parte din echipa propusă pentru BNC de președintele AUR George Simon și votată de 784 de delegați prezenți la Congresul AUR.

”Moțiunea câștigătoare, ”ROMÂNIA BOGATĂ: Creștină și Democrată”, reiterează valorile naționale de care este atașat partidul AUR și promite o Românie puternică, suverană în Uniunea Europeană, în care criteriul meritocrației, al competenței profesionale, să stea la baza accederii la funcțiile publice. Obiectivul AUR pentru următorii ani este să devină prima forță politică a țării și să guverneze în România pentru români”, s-a precizat în comunicatul de presă transmis de AUR.

Darius Pop a fost ales deputat AUR în circumscripția electorală nr.26 Maramureș la alegerile parlamentare din anul 2020. Demnitarul face parte din Comisia de Cultură în cadrul Parlamentului, în calitate de secretar.

Referitor la activitatea parlamentară, deputatul Darius Pop a propus 30 de inițiative legislative, un proiect de hotărâre, două întrebări și interpelări, trei declarații politice și o moțiune.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!