Deputatul Gabriel-Valer Zetea a făcut o vizită de lucru în localitatea Sălsig - Ziarul de Maramures

Deputatul Gabriel-Valer Zetea a făcut o vizită de lucru în localitatea Sălsig

Deputatul Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș, a efectuat o vizită de lucru în localitatea Sălsig. Demnitarul s-a întâlnit cu executivul Primăriei Sălsig, dar și cu consilieri locali. Au fost abordate subiecte precum extinderea rețelei electrice către Gârdani, dar și pentru extinderea rețelei de gaz către Rodina.

Pe de altă parte, deputatul Gabriel-Valer Zetea a dorit să cunoască și detalii referitoare la viitoarele investiții cu intenția de a veni în sprijinul acestora.

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD Maramureș: ”În cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o în Sălsig am avut o întâlnire, în biroul primarului Daniel Pop, cu consilierii locali și executivul primăriei. Îi mulțumesc domnului primar pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a discuta cu aleșii locali despre investițiile viitoare din Sălsig și l-am felicitat pentru toate proiectele implementate, care vor oferi o viață mai bună fiecărui locuitor al comunei. Susțin investițiile majore din comuna Sălsig așa cum susțin investițiile din fiecare comunitate a Maramureșului și consider că, pe lângă asigurarea de utilități, investițiile în educație și sănătate sunt extrem de importante. Am felicitat echipa din Sălsig pentru extinderea rețelei electrice către Gârdani dar și pentru extinderea rețelei de gaz către Rodina, în prezent 95% din comună fiind racordată la rețeaua de gaz.

Rămân alături de administrația locală din Sălsig și voi sprijini orice acțiune care aduce un plus valoare comunei Sălsig, a mai precizat demnitarul social-democrat.

Sorin Vlașin, senator PSD MM: „Fără păcănele lângă școli”, a fost dezbătut și adoptat de Senat

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!