Gabriel Zetea: Cîțu nu s-a uitat bine la amendamentele PSD - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea: Cîțu nu s-a uitat bine la amendamentele PSD

Deputatul Gabriel Zetea susține că Florin Cîțu ar acuza Partidul Social Democrat de faptul că, prin amendamentele depuse la Legea Bugetului de Stat se urmărește scoatea României din Europa. Parlamentarul contestă acest lucru afirmând că de fapt PSD intenționează să oprească ”pomenile electorale”.

Gabriel Zetea, deputat de Maramureș: ”Amendamentele depuse de social-democrați la Legea Bugetului de Stat vizează PUȘCULIȚELE ELECTORALE ale lui Cîțu! Acesta acuză PSD că prin amendamentele depuse la Legea Bugetului de Stat se urmărește scoaterea României din Europa. Frustrarea lui este că PSD propune să se ia bani tocmai de la cei pe care Cîțu îi ține ca să îi împartă cu titlul de ”pomeni electorale” celor aserviți puterii. Capitolul ”Acțiuni Generale din bugetul Ministerului Finanțelor” conține nu doar contribuția României la UE, ci și o mare pușculiță electorală pe care Cîțu a și folosit-o când era ministru al Finanțelor, cel mai prost ministru pe care l-a avut vreodată România. Și a folosit-o cu un singur scop: pentru a da miliarde de lei cu dedicație aleșilor locali PNL. Tocmai această pușculiță electorală au indicat-o social-democrații drept sursă de finanțare pentru amendamentele PSD. Bugetul Dreptei Unite împotriva românilor este doar o iluzie clădită pe minciuni!”

Zetea vine în fața opiniei publice și spune că partidul, din care face parte, va arăta care sunt parlamentarii care vor să umilească cetățenii și să aducă austeritatea în țară.

Gabriel Zetea: ”O altă sursă din care s-ar putea lua bani pentru pensii, alocații, pentru investiții în spitale și în programe pentru tineri, pentru despăgubirea fermierilor și pentru un trai mai bun pentru toți românii este Fondul de rezervă al Guvernului, din care Cîțu poate cheltui discreționar zeci de miliarde de lei. Și cum să accepte Cîțu Mîțu să rămână fără sursa cu care poate să îi mai țină aproape pe primarii care acum regretă că au crezut în PNL? Vom arăta care sunt parlamentarii care vor să umilească cetățenii și să aducă austeritatea în țară.”

Foto-Gabriel Valer Zetea FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!