George Simion, anunțul momentului din Mexic: Mă voi lupta cu Ciolacu în turul 2. Avem nevoie de o alianță a tuturor forțelor suveraniste! - Ziarul de Maramures

George Simion, anunțul momentului din Mexic: Mă voi lupta cu Ciolacu în turul 2. Avem nevoie de o alianță a tuturor forțelor suveraniste!

George Simion, președintele AUR, a participat în acest sfârșit de săptămână în Mexic la Conservative Political Action Conference (CPAC). În cadrul discursului pe care l-a susținut, liderul AUR a făcut un anunț important pentru lupta prezidențială din România.

„Anul acesta, avem alegeri parlamentare și prezidențiale. Voi fi în turul doi al alegerilor prezidențiale, unde cel mai probabil mă voi confrunta cu candidatul socialist. În fața voastră este viitorul președinte al României!”, a transmis George Simion conservatorilor prezenți la CPAC Mexic.

Președintele AUR a făcut apel la o alianță a tuturor forțelor conservatoare și suveraniste de pretutindeni pentru a ne apăra valorile tradiționale, libertățile fundamentale, viața, familia și credința noastră în Dumnezeu.

„În fața atacurilor politice din partea stângii și a neo-marxiştilor, trebuie să fim puternici. Suntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preț pentru noi: Dumnezeu, națiunea, familia și libertatea (…) Un politician care își trădează poporul de dragul unor privilegii este o marionetă de pe urma căreia nu va rămâne decât o jalnică amintire. În schimb, un om politic care se sacrifică pentru binele țării va fi o efigie căreia semenii îi vor păstra o memorie vie. Să fim luptători, nu marionete! Să construim acea lume a statelor suverane și libere la care am visat!”, a spus liderul AUR.

George Simion a caracterizat anul electoral 2024 ca fiind anul schimbării, anul în care „forțele politice conservatoare au șansa de a opri avântul politicilor anormale promovate de partidele de stânga și socialiste”.

„În Statele Unite, Donald Trump duce o bătălie crucială, una pe care știm că o va câștiga, influențând astfel politica mondială în bine. El va îndrepta, sperăm, erorile din ultimii ani și va aduce din nou speranță celor care cred în libertate, națiune și Dumnezeu”, a spus președintele AUR.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!