George Simion: O să fac live-uri în fiecare zi din Camera Deputaților - Ziarul de Maramures

George Simion: O să fac live-uri în fiecare zi din Camera Deputaților

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor George Simion a declarat, miercuri, că va continua să facă live-uri în fiecare zi din Camera Deputaţilor, chiar dacă va primi sancţiuni, notează Agerpres.

Declaraţia deputatului vine după ce Comisia de regulament a Camerei a decis, miercuri dimineaţa, că live-urile din plenul forului legislativ vor fi permise, dar numai din perimetrul arondat grupului parlamentar respectiv.

„Deci deputaţii vor fi privaţi de telefoane şi angajaţi, probabil, ca să nu mai filmeze tot ce am filmat. S-a votat 4 la 1, la unele amendamente, şi 4 la 2 – ăsta a fost votul din comisie. Nu vom mai avea voie să facem live-uri. O să facem live-uri în continuare, nu e nicio problemă, o să fac live în fiecare zi din Camera Deputaţilor, până se învaţă domnii din coaliţia majoritară să nu mai pună pumnul în gură opoziţiei”, a precizat Simion, la finalul şedinţei.

Întrebat dacă va face live-uri şi cu riscul primirii unor sancţiuni, deputatul a răspuns: „Da, îmi vor reduce 50% din indemnizaţie. Eu oricum donam 90% din indemnizaţie. Deci vor lua bani cum iau ei de obicei, de la gura orfanilor”.

El a susţinut că a auzit în şedinţa comisiei cuvinte precum „maimuţă” şi „nazişti”.

„Ciprian Titi Stoica (deputat AUR – n.r.) a folosit către ceilalţi membri ai comisiei termenul de „nazişti” şi Alfred Simonis (deputat PSD – n.r.) către Ciprian Titi Stoica termenul de „maimuţă”. Ăsta este nivelul şi au fost deranjaţi că i-am făcut aşa pe umăr „hoţului”. Începând de mâine, teoretic, când se aplică acest regulament, nu mai am voie să filmez. (…) Am de gând să mă duc în continuare să filmez şi să arătăm ce se întâmplă”, a mai afirmat George Simion.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!