George Simion, președintele AUR a fost vineri în Maramureș. O parte din primarii din județ doresc să treacă în tabăra AUR - Ziarul de Maramures

George Simion, președintele AUR a fost vineri în Maramureș. O parte din primarii din județ doresc să treacă în tabăra AUR

Ieri, 1 iulie 2022, a fost lansată CAMPANIA ”AUR TE AUDE” astfel că, președintele AUR, George Simion a venit în Maramureș pentru a sta de vorbă cu membrii organizațiilor din județ, pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește derularea respectivei campanii.

Încă din prima zi, maramureșenii, dar și primari ai altor partide politice, s-au îndreptat spre organizațiile AUR pentru a cere sprijin în soluționarea problemelor cu care aceștia se confruntă. De precizat ar fi aici faptul că, mai mulți primari au avut întrevederi atât cu deputatul AUR Maramureș, Darius Pop, cât și cu președintele AUR George Simion. În urma discuțiilor purtate, o parte din primari și-au manifesta dorința de a trece în tabăra AUR. Astfel, aceștia urmează să-și părăsească partidele din partea cărora au candidat la alegerile locale din 2020. Primarii sunt nemulțumiți deoarece nu găsesc sprijin la parlamentarii formațiunilor politice din care fac parte, dar nici la partidele lor.

Exact cum a precizat și deputatul Darius Pop, în cadrul emisiunilor realizate în studioul Ziarului de Maramureș, există un fenomen nu doar la nivel județean, ci și național respectiv, parlamentarii aleși și implicit partidele, își amintesc de cetățenii și primarii lor, doar în preajma alegerilor locale și parlamentare. Astfel, cei care manageriază localitățile din Maramureș cer sprijin de la membrii AUR.

Vă reamintim faptul că, toți parlamentarii AUR nu vor avea vacanță parlamentară. Aceștia muncesc cot la cot cu membrii organizațiilor AUR, în cadrul Campaniei ”AUR TE AUDE!”. Cetățenii/primarii/etc. indiferent de culoarea politică sau fie ei apolitici se pot îndrepta spre membrii AUR pentru găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă. Campania se derulează până la data de 31 august 2022.

Deputatul Darius Pop a scris pe pagina sa, de Facebook (n.r.-1 iulie 2022): ”Un sfârșit de săptămână productiv alături de președintele partidului AUR, George Simion. Am parcurs județele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș și Bistrița, pentru a consolida și a pune bazele redresării conștiinței naționale. România este de AUR!”

Foto-Darius Pop, FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!