Atagerea, absorbția și gestionarea fondurilor europene. Două rapoarte suținute în plenul Camerei Deputaților de Călin Bota

Deputatul Călin Bota a susținut în plenul Camerei Deputaților rapoartele pentru două legi care sunt importante pentru atragerea de bani europeni.

Unul din aceste proiecte vizează absorbția fondurilor europene.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”În calitate de vicepreședinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, am susținut în plenul Camerei rapoartele privind doua legi importante pentru atragerea fondurilor europene. Este vorba de spre proiectul de lege care vizează unele măsuri bugetare, precum şi unele măsuri pentru îmbunătăţirea absorbției fondurilor europene și proiectul de lege privind stabilirea cadrului instituţional şi financiar pentru gestionarea fondurilor europene alocate României prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.155/2020 privind unele măsuri pentru elaborarea Planului naţional de redresare şi rezilienţă necesar României pentru accesarea de fonduri externe rambursabile şi nerambursabile în cadrul Mecanismului de redresare şi rezilienţă. Sunt legi importante, care ne ajută să atragem cât mai multi bani europeni şi să îi gestionăm eficient, în interesul cetățenilor.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!