Gheorghe Șimon, deputat PSD: Preocuparea liberalilor, angajările la Stat pe locuri bine remunerate - Ziarul de Maramures

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Preocuparea liberalilor, angajările la Stat pe locuri bine remunerate

În timp de românii de bună credință strâng cureaua și acceptă spășiți măsurile de austeritate clamate și impuse de guvernarea liberală, Coaliția Austerității a declanșat „dezmățul” pe zona bugetară. Iohannis, PNL, USR și UDMR inventează posturi și atribuie sinecuri clientelei politice în timp ce personalul sanitar aflat în prima linie de luptă cu pandemia va primi salarii reduse, fără sporuri.

„Este inadmisibil să impui românilor măsuri de austeritate, mai ales categoriilor profesionale esențiale în această perioadă, medici, profesori, iar clientela politică să fie asigurată și instalată pe funcții înființate cu dedicație. PNL, USR și UDMR inventează posturi și atribuie sinecuri. Pentru a satisface nevoile politrucilor și ale clientelei, guvernul îi împovărează pe români și creează posturi noi, de conducere, în aparatul de stat, pe care le împarte strict în baza algoritmului politic al coaliției. Aproape toate instituțiile statului, de la TVR la CNAS, de la radioul public până la ultima societate comercială, sunt transformate și conduse după chipul și asemănarea acestei coaliții de profitori”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Deputatul social-democrat de Maramureș a subliniat importanța recunoașterii meritelor profesioniștilor din Sănătate și Educație, precum și necesitatea eliminării politrucilor din sistem.

„Nu poți să inventezi posturi de conducere doar pentru a plăti datorii politice. Liberalii au transformat deja în artă numirile pe criterii numai de ei știute, altele decât competența, iar această practică trebuie stopată pentru binele românilor. Trebuie să ne păstrăm medicii și profesorii competenți pentru a da o șansă sănătății românilor și generațiilor viitoare care trebuie educate”, a concuzionat Șimon.

Cabinet parlamentar

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!