LIVE. Baia Mare: Străzi și trotuare sparte neaduse la forma inițială de executanți; Piața Obor și lipsa micilor producători - Ziarul de Maramures

Breaking News

LIVE. Baia Mare: Străzi și trotuare sparte neaduse la forma inițială de executanți; Piața Obor și lipsa micilor producători

Invitat-Adrian Todoran, președinte PMP Maramureș

Adrian Todoran, președintele PMP Maramureș consideră că lipsa micilor producători agricoli, care ar putea să-și vândă legumele la mesele din Piața Obor, nu sunt prezenți în acest loc deoarece sunt familiarizați cu Piața Izvoare. Pe de altă parte, clienții spun că lipsa producătorilor s-ar datora din cauza distanței mici dintre mese.

Adrian Todoran susține că autoritatea publică locală nu s-a străduit să aibă o comunicare eficientă cu producătorii pentru a-i convinge să vină la mesele din Piața Obor, unde condițiile sunt mai bune decât în Piața Izvoare. Mai multe detalii, SOLUȚIILE propuse de Todoran si FOTO-in VIDEO SUS!

Despre drumurile și trotuarele sparte din municipiu, neaduse la forma inițială, Adrian Todoran consideră că responsabilii din Primăria Baia Mare nu-și fac treaba și închid ochii. Detalii-VIDEO SUS!

Trotuarele delimitate de șosele cu borduri extrem de înalte, o reală problemă pentru pietonii vârstnici, mai ales, dar și pentru șoferi. Proprietarii de mașini se plâng că își ciobesc barele de la autoturisme. Detalii SUS în VIDEO!

Despre PFA-uri si masurile care urmeaza sa fie implementate, SUS ÎN VIDEO!

Adrian Todoran, președinte PMP Maramureș: ”Sunt parlamentari care în viața lor nu au plătit o carte de muncă și ei i-au decizii pentru agenții economici”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!