Live. Cristian Anghel va candida pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

Live. Cristian Anghel va candida pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare

Cristian Anghel va candida pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare. Invitat la ALTERNATIVE de jurnalista Ana Avram, fostul primar a dezvăluit faptul că are toate intențiile bune față de oraș dacă băimărenii îi vor mai acorda o șansă.

Elegant, încrezător în experiența și cunoștințele sale, isteț, plin de energie și carismatic, Cristian Anghel nu și-a pierdut din vitalitatea pe care a avut-o odinioară.

”În primul rând am văzut lucrurile din afară, iar acum le văd din interior și le pot aduce la un loc.”//”Îmi doresc o campanie curată și voi fi corect cu ceilalți candidați. Nu voi ataca pe nimeni”, a precizat Anghel în emisiune.

Subiecte:

-Datoriile orasului si formarea bugetului 2024/ prioritati
-Malul raului Sasar, un proiect esuat/ solutii (FOTO)
-Cinematograful Dacia, un imobil abandonat de Primăria Baia Mare/e sau nu, prioritar si care ar putea fi utilitatea (FOTO)

Cristian Anghel, fost primar al Municipiului Baia Mare: ”Referitor la Cinematograful Dacia. Ar trebui propus un parteneriat Consiliului Județean. Sunt două instituții puternice și împreună ar putea să pună la punct acest obiectiv, care să fie utilizat și de o instituție și de cealaltă. Taxele percepute, în folosul orașului, ar fi mai mici decât (…). E necesar și e păcat având clădirea să nu o punem la punct.”(Continuarea în VIDEO!)

-Lipsa parcarilor si scumpirea abonamentului anual/”cerere si oferta”

-Candidatura lui Cristian Anghel la Primăria Baia Mare. Cum trebuie sa fie viitorul primar? Viziune, constructie, abilitati etc . Raspunsul în emisiune!

Cristian Anghel, fost primar al Municipiului Baia Mare: ”În platforma mea electorală voi propune un proiect prin care Primăria Baia Mare să-și asume monitorizarea și întreținerea subsolurilor blocurilor printr-un parteneriat public privat și sper să găsim și finanțare externă. Șansele de a obține finanțarea devin foarte bune în momentul în care aceste subsoluri sunt considerate adăposturi; având la graniță război. În momentul în care tu îți pui la punct adăposturile evident că vei găsi finanțare, fiind o situație de urgență. Este una din soluțiile pe care le voi prezenta.”

Ce spune viceprimarul Dancus despre mutarea romilor de pe Electrolizei și care este soluția dată de Cristian Anghel, descoperiti urmarind emisiunea!

4 Comentarii

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!