LIVE. Două evenimente organizate de deputatul Darius Pop și echipa sa, la care va participa președintele AUR, George Simion - Ziarul de Maramures

Breaking News

LIVE. Două evenimente organizate de deputatul Darius Pop și echipa sa, la care va participa președintele AUR, George Simion

Invitat la ALTERNATIVE, deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș a anunțat faptul că, alături de organizația sa, luna aceasta în Municipiul Baia Mare va avea loc două evenimente importante la care va participa și președintele AUR, George Simion.

Este vorba despre Caravana Medicală AUR care ajunge în Maramureș și în cadrul căreia va fi organizată o acțiune de caritate la care va participa și președintele George Simion, iar al doilea eveniment vizează lansarea tuturor candidatilor AUR Maramureș, care se va desfășura la Sala Sporturilor din municipiu, la data de 7 aprilie 2024 și aici fiind prezent George Simion.

În cadrul emisiunii, Darius Pop a anunțat și lansarea candidaturii Adrianei Curmei pentru funcția de primar al Municipiului Sighetu Marmației, eveniment desfășurat miercuri, 20 martie, în municipiul de peste Deal.

Președintele AUR Maramureș a avut și un mesaj, o invitație pentru toți cetățenii din județ, care sunt așteptați la corturile AUR pentru strângerea de semnături.

Alte subiecte interesante plus explicatii vis-a-vis de afirmatia ”extremist”/”extremiști”, le descoperiti urmarind emisiunea ALTERNATIVE, în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!